Kuva

Kuva

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Asioita

On laiskotuttanut joten olenpa päättänyt olla kirjoittelematta turhanpäiväisyyksiä tänne. Mitähän kaikkea sitä onkaan tapahtunut. No, aloitetaan hammaslääkärikäynnistäni. Uskaltauduin hampilaan semmoisen pienen viiden vuoden tauon jälkeen. Sain tietenkin hieman rauhoittavaa, olenhan kuuluisa hammalääkäriäjuostaankarkuunpotilas :D No sitten tämmöinen vanha mukavan oloinen mies istutti minut penkkiin ja alkoi laskea vaakatasoon ja silloin lähti minun kyynelkanavista tavaraa tulemaan. Tärisin niin paljon, että koko tyttö hytkyin siinä. Lääkäri katsoi peilillä suuhun ja nosti tuolin ylös. Se siitä! :D Nyt sitten odotetaan jyväskylään nukutusajalla mentäväksi. 
Pienet pelot. 

Sitten en oikeastaan ole varma olenko sen enempää kertonut, mutta kerron sitten vaikka taas että meille on tulossa koiranpentu. Tai ainakin luulen niin, odotan viestiä milloin sitä pääsisi katsomaan. Eli siis tyttöpentu, Only One-kennelnimeltään, perjantaina neiti täyttää kolme viikkoa. 



Tässä siis Only One. Olen koittanut saada Emppua suostumaan Oona nimeen, mutta ajatukselle ei täällä ole lämmetty!! ¤¤#!#!!#¤¤ 

Sitten, jossain tässä vaiheessa elämää olen ajatellut ottaa tatuoinnin. Semmoisen pienen ,siron ja tarkoituksellisen. 
Hieman tämän tapaisen, mutta lintuja tulee kolme ja keskimmäisellä on sädekehä. Nämä kolme siis takoittaisivat sisaruksiani <3 

Oltiin viime viikonloppuna Sumiaisissa Empun ja niiden mökillä Jassun ja Matin kanssa. Perjantaina otettiin vähän maljaa, grillattiin ja saunottiin. Lauantaina sitten pidettiin peace-ilta, eli käytiin kalalla, syötiin, pelattiin pimeäpiilosta (oli hauskaa :D) ja sitten vielä isäntä vs emäntä lautapeliä. Oli erittäin mukava viikonloppu.

Kuulumisiin, kirjoittelen lisää taas jahka jotakin jännää ilmaantuu :) 

2 kommenttia:

  1. Tuollainen lintutatska on ihana <3 Onnea vielä uuteen pentuun, vaikkei se tuo Only One olekaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :> Semmonen angry bird kyllä kuvais Emmiä paremmin. Ne pennut on ihania, sun pitää tulla joskus käymään sitten meillä kattomassa!

      Poista