Kuva

Kuva

tiistai 23. lokakuuta 2012

my holiday

Huomenta Suomi. 

Tänää satoi ensilumet ainakin tänne meille keski-suomeen. Ne taisi kyllä sulaakkin jo. 
Oon päivän tässä keränny rohkeuttaa soittaa työharjottelupaikkaan. En ymmärrä mikä siinä jännittää, mutta kun  jännittää niin sitten jännittää. Ois vaan aika kiirus, kun ensi viikolla pitäis aloittaa jo.
Ei ole kivaa, olisin paljon mielummin koulussa kun tekisin töitä ilmaiseks. Mutta työharjoittelun jälkeen sitten loppuukin koulu lopullisesti.

Sitäkin asiaa oli, että meille ei tulekkaan Onlyä. Sitä Cockerspanielia josta aikaisemmin puhuin. Se kasvattaja olikin luvannut sen jollekkin toiselle. Aika iso pettämys se oli, kun luultiin että se koira olisi jo meidän kun kuvat ja kaikki laittoi ja käymään menostakin puhuttiin. Mutta olen katellut toista cockerspanielipentuetta joka olisi Kajaanissa ja lähdemmekin katsomaan niitä pentuja perjantaina ja varataan samalla meille se oma pentu sieltä. 
Käytiin eilen Empun kanssa Kapeenkoskella vähän lenkkeilemässä ja paistamasssa pihviä, maissia ja herkkusieniä, namsss. 

Tilasin Jotex.filtä tänään verhot ja kaikkia joulujuttuja. Odotan, että ne tulee ja laitan sitten jo asunnon joulukuntoon. Ei se minusta liian aikaista ole. Pikkuhiljaa alan ostelemaan joululahjoja, mutta ei mitään suuria tänä vuonna, rahatilanne on aika heikko ja sen koiran saapumisen jälkeen vielä heikompi. Mutta syön vaikak sormiani kunhan saan sen :) 

Ainiin ja käytiinhän me viime viikon torstaina laivallakin. Minä, Jassu, Matti ja Emppu. Käytiin tästä Äänekosken matkatoimistosta varaamassa ne matkat niin se virkailia ei sanonut mitään, että se matka on suomi24 -sinkkuristeily. Mitäs me, pariskunnat siellä :D Laiva oli ainakin ihan tupatentäynnä ja Hunksitkin esiintyi, harmi vaan etten nähny kuin päitä oli ihmisiä nimittäi noin nelisentuhatta siellä paatissa. 
Ei laivalta oikein löytynyt mitään mukaan, kirjahyllyyn hieno likööripullo, mutta se siitä :) 

Sitten haluaisin vielä tietää mistä saisin ostettua John Friedan Sheer blonde honey to caramel shampoota ja hoitoainetta? Luin että sokokselta, mutta tuote on loppunut. Olen lukenut, että tämä olisi hyvä vaaleille hiuksille mutta arvaatpa onko täällä tuppukylässä mitään muuta kuin pirkkashampoota? 

Viime viikolla sain myös viimein ostettua lempihajuvettäni. Christina Aguileran by Night <3 










Nyt ei tule blue roania vaan orange roan tai pelkästään ruskea  

Kiitos ! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti