Kuva

Kuva

torstai 1. joulukuuta 2011

....

Tässä kerkes talvi tulla ja mennä sillä aikaa. Oli aika mukavaa, kun lunta satoi. Tuli käytyä luistelemassa Empun ja pikkusiskoni Emmin kanssa. Ja tuli sitten vähän törttöiltyäkin. Peruutin nimittäin toisen auton kylkeen.  Voin vannoa, että  niin noloa tilannetta ei heti muistu mieleen. Mutta onneks se toinen auto meni vakuutusten piikkiin, ois muuten tullut tälle tytölle aika kova lasku. Ihan, kun sitä rahaa muuten oiskin.
Huomenna ois pakko vähän mennä kouluun, kun meillä on lauantainakin vielä koulua. Järjestetään jotkut hienojenmiesten bailut kaupungintalolla.
Tänään alkoi siis joulukuu eikä mulla ole joulukalenteria?? Missä vika piilee? Äänekoskelle avattiin uusi iso city-market ja siellä ei myydä kalentereita.
En oikein ole muuta tehnyt, kuin katsellut koko viikon elokuvia :D Pirates of the caribbeanin uusimman, sekä Aamunkoin ensimmäisen osan. Ja saan joululahjaksi Gossip girl.in ekan tuotantokauden, kiitos Hanna<3 Ja ihana iloinen tapahtuma myös, musta tuli kummitäti. Ihanan pienen suloisen kissan, Rakkaan kummitäti.
  
Okei, en ymmärrä miks Rakas meni väärinpäin mutta siinä se nyt on <3 Ihannuus-.
Ja sitten! Äiti vähän leikkas mun latvoja. Eli siis hiuksista lähti varmaan semmosen 15cm pois. Että R.i.p Hiukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti