Kuva

Kuva

torstai 22. elokuuta 2013

Työttömyys kannattaa

Hei taas :>

Ollut ihana keli kyllä tällä viikolla, onneksi ei ole ollu töitä. Ja mitäpä sitä turhaan töissä käymään, kun työttömänä saa ENEMMÄN rahaa. Tuli juuri huomattua. Olin heinäkuussa noin kymmenen päivää töissä ja mun mielestä ainakin näin loogisesti ajateltuna, jos käyt töissä vaikka se olisikin osa-aikatyö niin siitä kuuluisi jäädä taskunpohjalle hieman edes enemmän kuin mitä työttömänä. No näin ei näköjään ole. Kysympähän vaan, kuka haluaa sitten tehä töitä jos siitä jää miinukselle?

Hainpa muuten maanantainakin salikortin itselleni, tosta Äänekosken Kuntokeskuksesta. Tänään on välipäivä. En halunnut ottaa, kuin sen kuukauden kortin enkä jäsenyyttä koska ajattelin että käyn kuukauden päästä joku pari viikkoa uimassa, etten kyllästy.

Hilma taas.
Maanantaina jätin sen yksin siksi aikaa kun vein roskat ja käväsin varastolla. Noin 5min. Oli ollut nätisti. Samana päivänä kävin vielä äkkiä kaupassa, mulle meni suunnilleen joku 20 minuuttia. Sillä välin se oli päässy vessaan ja repiny joka ikisen vessapaperirullan. Halleluujaa ja kiitos Hilman. Ootin, että se rauhottuu ja menin ulos pariks minuutiksi jonka jälkeen tulin sisälle ja kehuin sitä että sillä jäis hyvä maku suuhun.
Keskiviikkona menin aamulla salille, koira jäi kotiin yksin noin tunniksi. Taas se oli syöny kengät ja levittäny koko huushollin. Laitoin sen arestiin pikkueteiseen puoleks tunniks ja kun päästin pois en huomioinu sitä kahteen tuntiin.
Missä se raja menee et se alkaa hajottaa paikkoja? Heti kymmenen minuutin päästä vai viidentoista??

Käytiin tiistaina moikkaamassa Hannan ja Anninan kanssa Hilman ja Onnin kasvattajaa. Ne piti kans yhden pennun itsellään Hildan. En tiedä mikä Hilmalle tuli kun oltiin siellä, mutta se säikähti jotain tosi pahasti. Mietin, että kun sorsastus alko just sillon kuin mentiin sinne (aseet paukku) muttakun Hilma on päässy yli jo paukkuarkuudestaan, kun onhan se ollut Empun mukana jo metällä. En tiedä? Koiran kumminkin säikähti niin pahasti, että juos suoraan autoon ja ei suostunut tulemaan enää ulos. Saatiin se onneksi houkuteltua vielä tulemaan leikkimään muiden koirien kanssa ettei koko reissu mennyt ihan pilalle :)

Mutta hyvää loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti