Kuva

Kuva

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Hei taas

Ajattelin tässä pienet rivit kirjoittaa ennenkuin täytyy työkkäriin rientää. Onneksi ei sinne enää tarvitse vähän aikaa mennä, kun sain kesätyöpaikan tuosta Matilanvirralta. Ihanaa päästä töihin, jää käteenkin vähän rahaa. Ja unirytmitkin on nyt niin hyvin kohdillaan, kun ollaan jo kahden viikon ajan herätty jo seitsemän aikoihin. 
Tultiin juuri eilen mökiltä, oli kyllä mukavaa olla kun aurinko paistoi ja Empun äitikin oli lomalla. Käytiin pilkillä mutta ei sieltä mitään tullut. Hilmakin sai olla kyllä sydämensä kyllyydestä pihalla, kun olisi jäänyt illalla nukkumaankin terassin sohvalle eikä tulla sisälle ollenkaan. Sai Hilma myös uuden pikkukaverin, nimittäin Empun sisko Emma ja Emman poikaystävä Tomppa ottivat saksanseisoja Pimun itselleen. Aika rajua oli leikki jo, vaikka koira on 8-viiko ikäinen :) 

Istuskelen tässä tällä hetkellä sohvalla ja nautiskelen, kun Emppu istuu naama irvessä keittiönpöydässä tatuoitavana. Samalla ihailen jeansin-sivuilta itselleni ihanaa lippistä ja housuja... Jos vaikka itselleni synttärilahjaksi? Täytähän tässä kuussa jo 20-vuotta :) 












Ajateltiin pitää synttäreillä semmoset grillijuhlat. Ostin just meille parvekeryhmänkin uuden, kunhan se saapuu Äänekoskelle niin on kiva sitten grillailla. Ihanaa syödä oikein kunnolla hyviä pihvejä ja salaatteja ja vähän ottaa kuppia. Varsinkin jos aurinkokin sattuis paistamaan :) 
Mutta jepjep.. Eikai sitä muu auta kun lähteä käymään siellä työkkärissä. Laitan lopuks vielä mun uusista verhoista kuvaa. Mun ihanista ökyverhoista! :)))) 







Hyvää pääsiäistä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti