Kuva

Kuva

tiistai 25. helmikuuta 2014

shopholic


Huomaa että kevät tulee. Joillakin alkaa menjalkaa vipottamaan, mulle lähtee vähän shoppailu käsistä :) Mut ihana saada kevääks koti oikein nätiksi ja keväisen näköseks. Nyt mulla on kaikki niin valkoista paitsi makuuhuone on semmoinen väripilkku. Mutta mitä siis tilasin, niin vihdoin uuden maton tai siis ei tuo vanhakaan vanha ole mutta hirveän epäkäytännöllinen koirataloudelle. Karvamatto siis. Niin nyt tilasin uskomattoman halvalla kodin1 nettisivuilta bukleematon, kaksi kappeletta itseasiassa kun oli niin vaikea päättää väriä :D Ja siis halvalla koska iso matto 160x230cm maksoi vain 10,35e. Jos on sattunut joku viba toivon että se selviää vasta, kun matot on lähetetty!

En osaa sitten yhtään laittaa näitä kuvia, ne ei mene ikinä sinne minne tahdon.

Keittiöön tilasin sitten kelta-valkoiset räsymatot <3 Ja limenvihreät verhot. En niin malta odottaa, että kaikki saapuu postiin. Sitten ajatelin laittaa kaikkia yrttejä kasvamaan ikkunalle.


Tilasin tietenkin itesellenikin jotain, tottakai :D Nelly.comista löytyi alesta kaikkea ihanaa.

Ja hm.ltäkin löytyi  jotain mutten jaksa linkittää niitä koska kaikki oli vain semmosta perusvaatetta. Ne onkin ainoat mitä sieltä viitsii tilata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti