Kuva

Kuva

lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesä

Kesäloma alkaa kohta, ja aloin miettimään mistä EN pidä kesässä kun kaikki hihkuttaa aina miten ihanaa on. Ensimmäisenä mieleen tuli jalkojen sheivaus. Ei mitään niin ärsyttävää, kun hinkata jalkoja kokoajan sheiverillä, ellei siis satu tykkäämään karvajaloista.
Toisena tulee tietenkin itikat, tietenkin! Ja luulen että tähän samaan kastiin voimme kastaa myös ampiaiset,mäkäräiset, hämähäkit ja paarmat. Kolmas on kuumuus, toki on ihanaa olla rannalla ja ottaa aurinkoa mutta liika on aina liikaa. Enempää en tähän hätään keksinyt, mutta se voi johtua siitä että viime kesästä on aikaa ja kaikkea kamalaa ei vielä muista ;D 


Tänään lauantai, eilen piti lähteä liikenteeseen tai siis olinkin jo mutta ei, niin ei. Sain ehkä yhden lonkeron kumottua, kun olin jo aivan valmis kotisohvalle :) Eikä harmita yhtään, elävä esimerkki millainen olo oisi voinut olla, makaa tuolla makuuhuoneessa vesilasin kanssa. 
Kohta jos herättäis, että pääsis vähän ulkoilemaan. Ja alemakasiinissa odottais vielä ihana kello mua! Ja Emppu osti ihanan tuubitopin, kirkkaan keltasen. 


Lährämmä Sumiaisiin, otan niin paljon aurinkoa että oon ruskee kun balkanmakkara




tytöt ulkomailla :) Kesästä oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti